BLOG sis'R'

Thursday, December 23, 2010

favourite song..

Laman 2011

SAssalamualaikum..

Hai..ini blog baru aku..selamt dtg dan myinggah kat port baru aku ni..
Lagi beberapa hari lagi nak masuk thn 2011...ermmm org tentu ckp pasal AZAM..kome dah ada azam ker?
sebenarnya aku tak de azam..cuma ada harapan jer...Harapan aku agar aku mendapat kemurahan rezki, ketinggian iman dan keberkatan dan kebahagiaan hidup setiap hari drp ILAHI..Aminn

PERKHASA

Assalamualaikum....

Tengok tajuk pun mesti org tertanya2..salah eja ke? Ha...PERKHASA tu akronimnya Persatuan Keluarga Haji Ahmad & Hajjah Sapiah... ni persatuan keluarga kami..dah daftar dgn pendaftar pertubuhan Malaysia tau...
So stakat ni ...ahli kami menjangkau 93 org..
Banyak lah aktiviti yg kami dah buat spt family day, hari ibubapa, gotongroyong, dll..
yelah..sekurang2nya dpt lah merapatkan hubungan kuarga yg makin berkembang pesat ni..
Apa yg penting...setiap ahli dpt faedahnya spt yg telah ditetapkan..
Ahli2 muda..(golongan anak2 sedaraku dan seterusnya...) korg lah yg bakal menjaga dan mewarisi persatuan ini agar kekal, kukuh dan mengembang-ngembang..
semoga persatuan ini berkekalan hingga ke generasi seterusnya...