BLOG sis'R'

Tuesday, July 26, 2011

Simpang Nyonya Baring

Assalamualaikum...

emmmm tengok tajuk cam pelik kan! Kat tempat aku ada satu tempat...familiar org panggil
Simpang Nyonya Baring.... haa...tertanya2 ye..apa ke bendenye ye...mana yg dah tau tu..buat2
tak tau ler...hehehe..

First  bila aku dengar org cakap tsgt la pelik bunyinye....kat mana tu? Rupa2nya kat tempat aku
ada simpang 3 kat traffic light....tau ada apa kat situ? Haa...cer perati kat tmpt2 lain...ada tak kome nmpk
nyonya tengah baring kat situ?... kihkihkih...bukan nyonya jual sayur kat situ tau!

Kat situ kalo kome perasan ada byk la nyonya2 tengah baring memperagakan body yg cantik lawa ...
ala...gambo iklan nak langsing2 ni ler... ****world le..body beauty **** le..**** slim le ..macam2 kan...
Tu dia hebatnya kuasa wanita....

Kekadang bila lalu atau stop tunggu traffic light kat situ, naik malu pun ada gak(konservatif ler katakan..haha)...pakai seksi2 ikut shape badan terbaring gitu kat tengah simpang....anak2 kecik boleh siap cakap..eee...tak malu pompuan tu pakai mcm tu...haa... sapa nak jawab tu?

 Org lelaki boleh le cuci mata kan sambil boring2 tunggu lampu hijau..lagi2 kalo jalan jem kan!!! Rasa2nya ada tak accident kat traffik light disebabkan gmbr iklan kat papan tu???Tu belum iklan kat tv yang promot mcm2 ubat tanpa tapisan...

Tu le dia kisah simpang nyonya baring...skrg kalo nak cari tempat dekat2 situ.. sebut je nama simpang tu, org dah tau...emmm ...agak2 ada org marah tak entri nih??

sori  la tak dapat nak publish gambo, kang tak pasal2 kena bayo duit saman lak hahaha..

-sekadar menyatakan pandangan- tak berkaitan antara hidup dan mati pon...hehe
.

-end-

No comments:

Post a Comment