BLOG sis'R'

Wednesday, December 19, 2012

Ntah apa2 la....

Ting tong....ting tong..
Tengok lah kan dah lama tak update blog..nak kata bz tak jugak..cuti panjang kan...huhuhu...lagi dua minggu jer lagi nak bersenang santai kat umah...ehhhh tak....seminggu jer...pastu dah start bz b4 naik sekolah..

Sebenonya aku bz baca novel, magazine bagai...Ada gak bw sesekali...hahaha patut pun blog ni tak dikenali kan...itu la aku yg sebenarnya!!! Kekdg malas  nak berlama2 ngadap lappy...mata pun dah makin rabun ni...ada spec tak nak pakai...bukan apa tak selesa kan!.dalam pada tu ada rindu gak kat blog2 yg aku suka singgah tu...terhibur jugak baca mcm2...

Minggu lepas sempat menemani bonda di kg seminggu..drive sendiri balik uuu..hubby keje..tak leh cuti....cuak  juga dah lama tak drive jauh2 selalu hubby yg drive..tak pernah pun aku drive kalo dia ada..sanggup dia tido kat rnr drp bagi aku drive..padahal dia bukan tak ingat b4 kawin bini dia biasa drive pi Penang masa zaman belajo dulu...

Emm...balik kg musim buah..durian ada, manggis ada..paling byk ubat batuk...mutan! Sempat kami buat kenduri  tahlil dan Yaasin untuk arwah ayahanda dan saudara terdahulu...sambil2 tu sempat gi kenduri kawin sedara...
 Balik sini  hubby ambik sebab dia tumpang nephew aku...so balik ada driver..hahaha...

Terasa bising plak bila dah balik sini....bukan  apa nyamannya suasana kg...sejuk lagi...hehehe kat sini ting tong ting tong bunyik segala transport tengah buat Lrt...tak jauh dari rumah pun..apa nak buat dah nasib ...nanti la aku buat entri pasal construction kat depan umah ni...

Ok la..dah tak dak idea..gambo pun tak de....

K , bye...



Mode : Ntah apa-apa tah....

3 comments:

  1. Replies
    1. Kak, ni baru edit balik..tadi ingat kan tak publish rupa2nya terpublish jugak..dgn tak de tajuknye..Ntah apa2 tah..

      Delete
  2. Mkn buah jgn smpi batuk pulak sis! Minum air byk2 utk elak batuk ye......

    ReplyDelete